차가버섯 유부 만두 전골
재료 : 유부주머니 12장, 미나리 약간, 당근 25g, 무 200g, 콩나물 1줌, 애호박 반개, 새송이버섯 2개, 백일송이버섯 1봉
국물 재료 : 이슬송이버섯간장 60cc, 물1L, 차가버섯 가루 조금
1. 으깬 두부에 쪽파, 당근, 당면을 넣고 차가버섯 소금으로 간을 해 만두소를 만든다
2. 유부주머니에 만두소를 넣고 미나리로 묶어 유부만두를 만든다
3. 냄비에 콩나물을 올린 후 당근, 호박, 무, 유부만두를 넣는다
4. 조선간장, 이슬송이버섯, 양파, 무를 넣은 ‘이슬송이버섯 간장’을 준비한다
5. ‘이슬송이버섯 간장’을 넣은 국물에 차가버섯 농축 분말을 넣어 완성한다
방송한 요리 차가버섯 유부 만두 전골 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chaga mushroom bun dumplings
Ingredients: 12 pomegranate bags, a little parsley, 25g carrot, 200g radish, 1 bean sprout, half zucchini, 2 fresh mushrooms, 1 bag of mushrooms
Sauce Ingredients: diced mushrooms, soy sauce 60cc, water 1L, mushroom powder a little
1. Add mashed tofu, carrots and bean curd to the tofu.
2. Put the dumplings in a puff of milk and tie them with buttercup to make dumplings.
3. Put the bean sprouts in the pot and add carrots, zucchini, radish, and dumplings.
4. Prepare soy sauce made with soy sauce, mushroom, onion and radish.
5. 'Ise pine mushroom soy sauce' is put into the broth with chrysanthemum concentrate powder is completed
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