마늘 닭똥집 꼬치 튀김 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 3월 9일 방송한 요리 마늘 닭똥집 꼬치 튀김 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

마늘 닭똥집 꼬치 튀김

재료

마늘, 닭똥집, 소주, 소금, 이쑤시개, 식용류

튀김옷:튀김가루1/2컵, 전분가루1/2컵, 물 3/4컵, 깻잎 4장

양념: 고추장 2큰술, 케첩 2큰술, 올리고당 2큰술, 고추기름 2큰술, 대파, 깨

만드는 법

1.닭근위는 가위집을내어 소주에 소금을 넣어 충분히 끓여준다

2.깻잎은 송송다져 튀김옷과 섞는다

3.꼬치에 마늘,근위를 차례로 꽂아 튀김옷을입혀 160℃ 기름에 튀겨준다

4.고추기름에 대파를 볶고 나머지양념을 넣어 살짝 끓인다

5.접시에 양념장을 담고 꼬치튀김을 올려낸다


방송한 요리 마늘 닭똥집 꼬치 튀김  레시피를 참고하세요..

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Garlic fried chicken skewers

material

Garlic, chicken seeds, shochu, salt, toothpick, edible oil

Tempura: 1/2 cup of fried powder, 1/2 cup of starch powder, 3/4 cup of water, 4 leaves

Seasoning: 2 tablespoons of red pepper paste, 2 tablespoons of ketchup, 2 tablespoons of oligosaccharide, 2 tablespoons of pepper oil,

how to make

1. Chicken prostitute puts a scissors house and puts salt in soju and boil enough

2. The sesame leaves are mixed with rice paddies.

3. Garlic on the skewer, put the prosecution in turn, put on the frying cloth, fried in oil ℃ 160

4. Fry the red pepper oil and add the remaining sauce and simmer it.

5. Put the sauce on the plate and raise the skewer.

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