늙은호박 느타리전
[재료]
늙은호박 300g, 느타리버섯 200g, 홍고추 2개, 밀가루.소금.식용유 약간씩,초간장(집간장 2T, 식초1T, 물 약간), 호박씨 오일 적당량
[과정]
1. 늙은호박은 껍질을 벗겨 곱게 채 썰어 1cm길이로 자르고, 남은 것은 굵은 강판에 갈아 둔다.
2. 느타리버섯은 끓는 소금물에 데쳐 찬물에 헹군 후 물기를 꼭 자서 송송 썬다. 홍고추는 송송 썬다.
3. 그릇에 강판에 간 호박, 채썬 호박, 느타리버섯을 넣고 소금간 한 후 밀가루를 섞어 반죽한다. 이 때 채소에서 물이 나오므로 물은 넣지 않는다.
4. 잘 달군 팬에 기름을 두르고 국자로 반죽을 떠 놓아 노릇노릇하게 부친다. 한쪽 면이 다 익으면 송송 썬 홍고추를 넣고 뒤집어 살짝 익힌다. 초간장에 호박씨오일을 넣어 섞어서 함께 낸다.
방송한 요리 늙은호박 느타리전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Old pumpkin oyster
[material]
Old pumpkin 300g, oyster mushroom 200g, red pepper 2, wheat flour, salt, edible oil slightly, mackerel (2T of house soy sauce, 1T of vinegar, some water)
[process]
1. Peel the old pumpkin and cut it thinly to a length of 1cm, and leave the remaining pumpkin to the thick steel plate.
2. Heat the mushrooms with boiling salt water, rinse in cold water, and then slice and bite the water. Red pepper slices.
3. In the bowl, put the pumpkin, pumpkin, oyster mushroom and salt into the plate, mix the flour and mix. Do not add water because the water comes out from the vegetables.
4. Put oil on a well-fed pan and put dough in a scoop to make it fried. When one side is ripe, it puts in sun-hong red pepper and turns over and boils lightly. Pumpkin seed oil is put in the pork pasta and mixed together.
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