황기 녹두 백숙
재료
토종닭 1마리, 황기 한 줌, 대추 한줌, 깐 마늘 1컵, 녹두 1컵, 불린 찹쌀 2컵, 소금 약간, 부추 한줌
만드는 법
1. 닭은 속을 깨끗이 씻어 닭 속에 깐마늘과 찹쌀을 넣고 이쑤시개로 고정을 한다
2. 녹두는 물에 씻고 부추는 씻어 송송썬다
3. 솥에 속을 채운 닭을 넣고 녹두, 대추, 황기, 물 1리터을 넣어 찜버튼을 누른다.
방송한 요리 황기 녹두 백숙 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Hwanggi Mungwoo Suk
material
1 chicken, 1 handful of radish, 1 cup of jujube, 1 cup of garlic, 1 cup of mung bean, 2 cups of glutinous rice called, a little salt,
how to make
1. Chickens clean the inside of the chicken, put garlic and glutinous rice in the chicken and fix it with a toothpick
2. Wash the mung bean in water, wash it and wash it.
3. Put the chickens in the pot, put mung bean, jujube, hwanggi, 1 liter of water and press the steam button.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.