중화풍 소고기 가지 볶음
재료
소고기 안심 2조각, 가지 1개, 단호박 1/4개, 빨강파프리카 1/2개, 포도씨유 넉넉히
소고기 밑간: 다진마늘 1큰 술, 후추약간, 소금약간
볶음 소스: 간장 2큰 술, 해선장 3큰 술, 고추기름 1큰 술, 물 1/2컵, 전분물 6큰 술
1. 소고기는 한 입 크기로 잘라 밑간을 한다.
2. 가지는 돌려가며 굵직굵직 어슷썰고 파프리카는 한 입 크기로 썬다.
3. 단호박은 씨를 빼고 도톰하게 썬다.
4. 팬에 기름을 두르고 밑간한 소고기를 볶아 잠시 둔다.
5. 팬에 소스를 끓인다.
6. 가지와 단호박을 기름에 튀겨낸다.
7. 팬에 소스를 넣고 잠시 졸이다 튀겨낸 가지, 단호박과 파프리카를 넣어 버무려 낸다.
방송한 요리 중화풍 소고기 가지 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chinese style beef stir-fry
material
2 pieces of beef tenderloin, 1 eggplant, 1/4 pumpkin, 1/2 red paprika, grape seed oil
Beef Meat: Chopped garlic 1 tablespoon, pepper a little, a little salt
Sauteed sauce: 2 tablespoons soy sauce, 3 tablespoons of seaweed, 1 tablespoon chili oil, 1/2 cup of water, 6 tablespoons of starch water
1. Cut the beef into one size and cut the beef.
2. Cut the paprika into pieces one by one.
3. Remove the pumpkin seeds and slice the tomatoes.
4. Put the oil in the pan and roast the bottom beef for a while.
5. Boil the sauce on the pan.
6. Fry eggplant and squash in oil.
7. Put the sauce into the pan and pour the fried eggplant, squash, and paprika in for a while.
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