소고기 토마토 스튜
재료
토마토 4개, 소고기 목심 200그램, 샐러리 2줄기, 양송이버섯 5개, 당근 1/2개, 양파 1개,
배춧잎 3장, 방울 양배추 8개, 매운 고춧가루 1/2작은 술, 월계수잎 2장, 소금 약간, 후춧가루 약간,
설탕 약간, 올리브유, 닭 육수 3컵
1. 소고기는 사방 1.5cm 크기로 깍둑썰기한 뒤 소금, 후춧가루로 간한다.
2. 토마토는 끓는 물에 데친 뒤 껍질을 벗겨 씨를 제거하고 한입 크기로 자른다.
3. 양송이버섯은 납작 썰고 자르고 당근, 양파, 배춧잎, 샐러리, 방울 양배추는 한 입 크기로 썬다.
4. 달군 팬에 올리브유 두르고 당근, 양파, 방울 양배추, 양송이, 배춧잎, 샐러리 순으로 넣고 볶는다.
5. 달군 냄비에 올리브유 두르고 소고기 겉면이 다 익으면 토마토, 닭 육수 푹 끓여준다
6. 5에 볶은 채소를 넣고 설탕, 소금, 후춧가루, 매운 고춧가루, 월계수입을 넣어 센 불에서 끓으면 약한 불로 낮춰 15분간 더 끓여 낸다.
방송한 요리 소고기 토마토 스튜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Beef tomato stew
material
4 tomatoes, 200 grams of beef fillet, 2 celery, 5 mushrooms, 1/2 carrots, 1 onion,
3 cabbage leaves, 8 cabbage leaves, 1/2 spicy chili powder, 2 laurel leaves, a little salt, a little black pepper,
Slightly sugar, olive oil, 3 cups of chicken broth
1. Beef is 1.5cm in size and sliced into salt and pepper.
2. Pour tomatoes in boiling water, peel off the seeds and cut into bite-size pieces.
3. Cut mushroom mushrooms flat and cut carrots, onions, cabbage leaves, celery and drop cabbage into one size.
4. Add olive oil, carrot, onion, cabbage, mushroom, cabbage, and celery.
5. Add olive oil to the pan and add the tomatoes and chicken broth.
6. Put roasted vegetables in 5, add sugar, salt, pepper powder, spicy red pepper powder, and laurel water, boil in low heat for about 15 minutes.
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