달인의 육회
재료
우둔살 5인분 (680g), 설탕 7큰 술, 소금(천일염) 2큰 술, 후추 1/2 큰 술, 참기름 4큰 술,
다진마늘 2큰 술, 견과류 (잣, 호두, 통깨, 땅콩), 영양부추 한줌. 배. 달걀노른자
1. 고기를 썰어서 준비한다,
2. 소금을 바짝 볶아 수분 제거 제거하고 통후추와 함께 갈아준다.
3. 호두와 땅콩 갈아 준비한다.
4. 갈아놓은 소금+후추, 간 마늘, 견과류, 설탕, 참기름 등을 섞어 양념장을 만든다.
5. 우둔살과 양념을 조물조물 버무려 달걀노른자, 배, 영양부추를 얹어 완성
방송한 요리 달인의 육회 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mastery
material
5 rubles (680g), 7 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of salt (sun salt), 1/2 tablespoons of pepper, 4 tablespoons of sesame oil,
Chopped garlic 2 tablespoons, nuts (pine nuts, walnuts, sesame seeds, peanuts), a nutritious leek. ship. Egg yolk
1. Prepare meat by slicing,
2. Rinse the salt thoroughly to remove water and grind it together with sesame seeds.
3. Prepare walnuts and peanuts for grinding.
4. Make a sauce made from ground salt + pepper, liver garlic, nuts, sugar and sesame oil.
5. Completely topped with rust and seasonings, prepared with egg yolk, pear and nutritious leek
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.