우동 샐러드
재료 : 우동 면, 올리브오일, 설탕, 간장, 다진마늘, 식초, 고추냉이, 참기름, 잎채소, 양파, 파프리카
만드는 법
1. 끓는 물에 우동 면을 넣고 삶는다
2. 올리브오일 4큰 술, 설탕 1큰 술, 간장 2큰 술, 다진마늘 2큰 술, 식초 2큰 술,
고추냉이 2작은 술, 참기름 2큰 술을 넣고 섞어 간장 소스를 만든다
3. 삶은 우동은 찬물에 헹군 뒤 건져내 물기를 완전히 뺀다
4. 면에 준비해 둔 소스를 끼얹어 간이 배어들게 한다
5. 잎채소와 양파, 파프리카를 곁들여 먹는다
방송한 요리 우동 샐러드 레시피를 참고하세요..
#####################################
Udon salad
Ingredients: udon noodle, olive oil, sugar, soy sauce, chopped garlic, vinegar, wasabi, sesame oil, leafy vegetables, onion, paprika
how to make
1. Boil noodles in boiling water and boil.
2. Olive oil 4 tablespoons, sugar 1 tablespoons, soy sauce 2 tablespoons, chopped garlic 2 tablespoons, vinegar 2 tablespoons,
Add 2 teaspoons of wasabi, 2 tablespoons sesame oil and mix to make soy sauce
3. Rinse the boiled udon in cold water and bring it out completely.
4. Pour the sauce prepared on the side and let it boil
5. Eat with leafy vegetables, onions and paprika.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.