방풍나물 피클
[재료] 방풍나물200g, 소금 1/2T, 만능된장1/2T, 만능 매운장1T, 만능간장 1T, 참기름 1t, 들깨가루 3T, 다진 마늘 1/3t
[과정]
1. 방풍나물은 끓는 물에 소금을 넣고 바로 방풍나물을 넣었다가 건져 찬물에 담갔다가 물기를 꼭 짜서 준비한다.
2. 볼에 방풍나물을 담고 만능된장, 만능매운장, 만능간장, 참기름, 들깻가루, 다진마늘을 넣어 고루 버무려 낸다.
방송한 요리 방풍나물 피클 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Pickle
[Ingredients] Roasted herbs 200g, Salt 1 / 2T, Almond miso 1 / 2T, Versatile spicy 1T, Almond soy 1T, Sesame oil 1t, Perilla powder 3T, Chopped garlic 1 / 3t
[process]
1. Put the salt in the boiling water of the wind-resistant herbs, put the wind-ups immediately, and dip it in the cold water.
2. Put wind-resistant herbs in the bowl and put all-purpose miso, all-purpose spicy chopped, universal soy sauce, sesame oil, chopped garlic and chopped garlic.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.