볼락튀김
[재료] 볼락 3마리, 소금 약간, 후추 약간, 전분 1C, 식용유 적당량
1. 볼락은 내장을 제거한 뒤 비늘과 지느러미도 제거하여 손질해 둔다.
2. (1)의 볼락에 칼집을 넣는다. 칼집 넣은 사이 사이에 소금과 후추로 밑간을 한다.
3. 식용유를 달군다. 밑간한 볼락에 전분을 충분히 묻힌 후 노릇하게 튀겨낸다.
4. 접시에 담고 소금을 곁들여 낸다.
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Deep-fried ball rock
[Ingredients] 3 voles, a little salt, a little black pepper, starch 1C, edible oil suitable amount
1. Remove the internal organs and remove the scales and fins.
2. Put a sheath on the rocks of (1). Between the sheaths, salt and pepper are placed in between.
3. Add cooking oil. The starch is buried in a small bowl and fried.
4. Place it on a plate and serve with salt.
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