채소육수 활용 요리 토마토소스 가지튀김
[재료]
채소육수, 가지, 토마토 통조림, 다진 마늘, 양파, 튀김가루, 올리브유
[과정]
1. 소금물에 절여 물기를 제거한 가지에 튀김가루를 입힌다
2. 볼에 튀김가루에 채소 육수를 넣고 섞어 튀김 반죽을 만든다
3. 180도 기름에 반죽을 입힌 가지를 튀긴다
4. 올리브유에 다진 마늘, 양파를 넣고 볶는다
5. 토마토 통조림을 넣는다
6. 채소 육수를 넣고 20분간 끓인다
방송한 요리 채소육수 활용 요리 토마토소스 가지튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Deep-fried vegetables with tomato sauce
[material]
Vegetable broth, eggplant, canned tomato, minced garlic, onion, fried flour, olive oil
[process]
1. Pickled in brine and covered with frying powder.
2. Add the vegetable broth to the bowl and stir fry dough
3. Fry the kneaded dough into 180 degrees of oil
4. Add chopped garlic and onion in olive oil and fry
5. Put canned tomatoes
6. Add the broth and boil for 20 minutes.
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