마늘고추장
[재료] 고춧가루8kg, 엿기름 달인 것 3kg, 메주가루 3kg, 소금(천일염) 1kg, 매실액 및 과일발효액 4L, 집간장3C, 소주1L, 쌀 조청 2kg, 학독에 찧은 마늘 3kg
[과정]
-재료를 순서대로 넣어 잘 섞은 후 항아리에 넣는다.
방송한 요리 마늘고추장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Garlic hot pepper paste
[Ingredients] 8kg of red pepper powder, 3kg of malt powder, 3kg of meju powder, 1kg of salt (sun salt), 4L of plum juice and fruit juice, 3C of house soy sauce, 1L of shochu, 2kg of rice jelly, 3kg of garlic
[process]
- Put the ingredients in order, mix well and put in the jar.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.