가지튀김
[재료] 가지5개, 아마씨유 2t, 다진생강 1t, 마늘다짐3개분, 맛간장 2T, 설탕 1T
아마씨 볶아 툭툭 부순 것, 튀김기름, 잔파 다짐, 고추 슬라이스 적당량
[과정]
1. 기름을 프라이팬에 중불에서 달군다.
2. 가지는 꼭지를 떼어내고 8등분 길이로 자른다. (꼭지부분쪽의 끝은 붙여놓고)
3. 기름은 170도로 데운 다음, 1에 가지를 넣고 살짝 튀겨내 그릇에 담는다.
4. 별도의 팬에 아마씨유를 데우고 다진마늘, 다진 생강, 건고추슬라이스 넣어 볶는다.
5. 향이나면 맛간장을 넣고 아마씨를 넣고 간장이 반짝반짝 끓을 때까지 끓인다.
6. 튀겨 둔 가지에 뜨거운 양념을 붓고, 잔파를 뿌려 마무리한다.
방송한 요리 가지튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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MBC pleasant day It is brief introduction of cooked eggplant deep-fried recipe (recipe, making, making method) broadcasted on March 23, 2016.
Deep-fried eggplant
[Ingredients] 5 kinds of branches, 2t of flaxseed oil, 1t of chopped ginger, 3 pieces of garlic compaction, 2T of flavored soy sauce, 1T of sugar
Fried flaxseed tack, fried oil, chopped red pepper, pepper slice Appropriate amount
[process]
1. Fry the oil in the frying pan over medium heat.
2. Remove the nipple and cut it into eight equal lengths. (The end of the tip of the faucet is attached)
3. Heat the oil to 170 degrees, then add 1 eggplant and bake it lightly.
4. Heat the flaxseed oil in a separate pan and chopped chopped garlic, chopped ginger, and dried red pepper slices.
5. When the incense comes, add the soy sauce and add the flaxseed and boil until the soy sauce is boiled.
6. Pour hot sauce on the fried eggplant, and finish with a drip.
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