매생이전 만들기
재료: 매생이 100g, 새우 5마리, 부침가루 2큰술, 청양고추 2개
1. 볼에 부침가루와 물을 넣고 잘 섞어준다
2. 매생이는 먹기 좋은 크기로 듬성듬성 썰어준다
3. 부침가루에 매생이를 넣고 잘 풀어준다
* 기호에 맞게 다른 재료를 넣어도 좋아요~
4. 매생이를 넣은 부침가루에 새우살을 넣고 잘 섞어준다
5. 다진 청양고추도 넣고 잘 저어준다
6. 달궈진 프라이팬에 기름을 두르고 매생이 반죽을 올려준다
7. 매생이전을 노릇노릇해질 때까지 부쳐낸다
방송한 요리 매생이전 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Making a pre-season
Ingredients: 100g of seasoning, 5 pieces of shrimp, 2 tablespoons of flour, 2 pieces of red pepper
1. Put the ball powder and water in the bowl and mix well
2. Gradually slice the juice in a good size to eat
3. Put the mash in the dough
* It is good to put other ingredients according to the symbol.
4. Add the shrimp flesh to the broth powder that contains the seasoning and mix well
5. Add chili Cheongyang red pepper and stir well
6. Put grease in a frying pan and raise the batter
7. Bring out the moss until it is browned
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