꽃송이무침
재료: 꽃송이버섯, 영양부추
무침소스: 배즙4큰술, 깻가루2큰술, 식초1½큰술, 참기름½큰술, 소금조금
만들기
1 꽃송이 버섯은 끓는 물에 데친 다음 차게 식힌다.
2 영양부추는 씻어서 물기를 제거한 다음 3cm로 썬다.
3 배즙과 깻가루, 식초, 소금을 넣어서 잘 섞은 다음 꽃송이버섯을 넣어서 버무린다.
4 3의 재료에 영양부추, 참기름을 넣어서 무친 다음 그릇에 담는다.
방송한 요리 꽃송이무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Blossom
Ingredients: Zucchini mushroom, nutritional leek
Dried Sauce: 4 tablespoons of juice, 2 tablespoons of flour, 1 ½ tablespoons of vinegar, ½ tablespoons of sesame oil, a little salt
to make
1 Cherry mushrooms are boiled in water and chilled.
2 Nutritious leeks wash, remove the water and then cut to 3cm.
3 Mix the pear juice, flour, vinegar and salt, mix well and add the mushrooms.
4 Ingredients of 3, nutritious leek, sesame oil put in the next time to put in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.