박 품은 삼계탕
[재료]
박 400g, 닭다리살 적당량, 참기름, 청주, 황기 우린 물, 건고추, 마늘, 인삼, 홍삼 엑기스,
새우젓, 멸치액젓, 부추 다짐, 잔파 다짐, 고수 적당량, 불린 녹두, 불린 멥쌀 적당량
[과정]
1. 껍질을 제거한 닭다리 살을 준비하고, 달군 냄비에 참기름을 두르고
닭다리살을 노릇하게 굽는다.
2. 청주를 부어 날아갈 때까지 둔 다음, 통후추, 건고추, 황기 삶은 물, 통마늘, 큼직하게 썬 박, 홍삼엑기스, 까나리액젓, 대추를 넣어 40분정도 끓인다.
3. 그릇에 담고 다진 부추, 기호에 따라 들깨가루를 얹어낸다.
방송한 요리 박 품은 삼계탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Samgye tang
[material]
400g, 400g, chicken fat suitable amount, sesame oil, sake, hwanggi We water, dried red pepper, garlic, ginseng, red ginseng extract,
Salted shrimp, Anchovy sauce, Leek dumpling, Rice flour, Consistent quantity, Boiled mung bean, Boiled rice Appropriate amount
[process]
1. Prepare chicken skin removed from the skin, put sesame oil in the pan,
I roast chicken meat.
2. After pouring sake and pouring it, boil it for about 40 minutes, then add chili pepper, dried red pepper, boiled water, whole garlic, grated sunflower, red ginseng extract, banana sauce and jujube.
3. Put in a bowl, chopped leek, perilla powder according to your preference.
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