석류밀쌈
재료 : 밀가루 1컵, 석류원액 1컵, 소금 약간
쇠고기 100g, 불린 표고버섯 4장, 오이 1/2개, 양파 1/2개
쇠고기 표고양념장 – 간장 1과1/2큰술, 설탕 2작은술, 다진 파 1/2큰술, 다진 마늘 1작은술, 참기름 약간, 깨소금 약간, 후추 약간
소스–설탕 1큰술, 연겨자 1큰술, 식초 2큰술, 석류원액 1큰술, 다진 마늘 1큰술, 참기름 1/2큰술, 소금 1/4작은술
석류원액과 밀가루를 1:1로 섞은 뒤 소금으로 간한다
오래 저어 매끈한 반죽을 만든다
팬에 반죽을 한 숟가락 씩 놓고 얇게 밀전병을 부친다
채 썬 쇠고기에 불고기 양념장을 무친다
양념한 고기를 물기가 없을 때까지 볶는다
밀쌈 두 개를 겹쳐 놓고 볶은 재료를 얹는다
데친 부추로 밀쌈을 가볍게 말아준다
설탕에 겨자를 넣어 같이 섞어준다
석류 원액을 조금씩 넣어가며 소스를 풀어준다
식초, 다진 마늘을 넣어 소스를 완성한다
방송한 요리 석류밀쌈 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pomegranate wrapping
Ingredients: 1 cup of flour, 1 cup of pomegranate juice, a little salt
100 g beef, 4 shiitake mushrooms, 1/2 cucumber, 1/2 onion
Beef tongue sauce - 1 tablespoons soy sauce, 2 teaspoons of sugar, 1/2 tablespoon chopped parsley, 1 teaspoon minced garlic, sesame oil, a little bit of salt, pepper a little
Sauce - 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon kelp, 2 tablespoons vinegar, 1 tablespoon pomegranate, 1 tablespoon chopped garlic, 1/2 tablespoon sesame oil, 1/4 teaspoon salt
Mix pomegranate juice and wheat flour 1: 1 with salt.
Long stir to make a smooth dough
Place a spoonful of dough on the pan and slice it down.
Bringing bulgogi sauce to Ch'ingon beef
Fry the seasoned meat until dry.
Put two roasted ingredients on top of each other.
Lightly squeeze the bundle with leeks.
Put mustard in the sugar and mix it together.
Pour the pomegranate juice in small portions to loosen the sauce.
Vinegar and chopped garlic to make sauce
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