연근 두부조림
재료 : 두부 300g(1모), 쪽파 2뿌리, 홍고추 1/2개, 소금 1/2작은술, 후추 약간
두부 양념장 - 간장 2와 1/2큰술, 설탕 2작은술, 다진 마늘 1작은술,깨소금 1/2작은술, 참기름 1작은술, 물 1/2컵
연근은 강판에 갈아 물기를 뺀다
두부는 열십자로 4등분 한다
반으로 갈라 소금, 후추를 고루 뿌려 10분간 둔다
물기를 제거한 두부를 식용유를 두른 팬에 지진다
과도로 두부 중앙에 칼집을 넣는다
두부의 구멍에 연근 간 것을 채워 넣고 모양을 잡는다
간장, 설탕, 다진 마늘, 깨소금, 참기름, 물을 넣어 양념장을 만든다
두부에 양념장을 끼얹고 중불로 조려준다
쪽파와 붉은 고추로 장식한다
방송한 요리 연근 두부조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed lotus root tofu
Ingredients: Tofu 300g (1 capsule), 2 roots of red pepper, 1/2 red pepper, 1/2 teaspoon salt, pepper
Tofu sauce - 2 tablespoons soy sauce, 2 teaspoons sugar, 1 teaspoon minced garlic, 1/2 teaspoon sesame seeds, 1 teaspoon sesame oil, 1/2 cup water
Lotus root grinds to the steel plate and drains water.
Tofu is quadrupled in fourteen degrees.
Sprinkle salt and pepper in half and evenly sprinkle for 10 minutes
The tofu with the water removed is placed in a pan with cooking oil.
Transiently put a sheath in the center of the tofu.
Fill the hole of the tofu with the lotus root and catch the shape
Soy sauce, sugar, chopped garlic, sesame oil, sesame oil, water to make a marinade
Squeeze the sauce on the tofu and serve it with medium heat.
Decorate with red pepper
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