쌈추 샐러드
재료
쌈추120g 송느버섯100g 아몬드슬라이스 볶은 것30g, 말린 크랜베리 1-2큰 술, 비트약간, 파슬리 다진 것 약간
소스 재료
올리브오일3큰술 오미자청2큰술 레몬즙2큰술
만드는 법
1. 쌈추는 잘 씻어 손질하여 한입크기로 찢어준다
2. 송느버섯은 편으로 썰어준다
3. 소스는 잘 섞어 준비한다
4. 완성접시에 쌈추, 송느버섯 섞어 올리고 그 위에 아몬드 슬라이스, 크랜배리 말린 것 올리고 비트 파슬리로 마무리한다
방송한 요리 쌈추 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Saxemal salad
material
Saxamus 120g sun mushroom 100g Almond sliced roasted 30g, dried cranberries 1-2 tablespoons, bit a little, parsley chopped slightly
Source material
3 tablespoons of olive oil 2 tablespoons of omija blue 2 tablespoons lemon juice
how to make
1. Wash the sauce and wash it well.
2. Slice the mushroom into pieces.
3. Prepare the sauce well mixed
4. Put the sauces and roasted mushrooms on top of the finished dish, then add almond slices, dried cranberries and dried bit parsley on top of them.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.