곰피초회
[재료] 곰피 200g, 레몬 1/4개 슬라이스, 빨간 파프리카 1/4 개, 노란 파프리카 1/4개, 양파 70g, 단촛물 100ml
1. 곰피는 끓는물에 살짝 데쳐 찬물에 헹구어 물기를 뺀 뒤, 2-3cm정도폭으로 썬다.
2. 곰피에 레몬 슬라이스를 넣어 버무려둔다.
3. 파프리카는 길이로 슬라이스를 해 두고, 양파도 얇게 채썰어 찬물에 담가 매운맛을 뺀다.
4. (2)에 썰어둔 모든 재료를 넣고 단촛물을 넣어 버무려 낸다.
방송한 요리 곰피초회 레시피를 참고하세요..
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First
[Ingredients] 200g of moxa, 1/4 slice of lemon, 1/4 of red paprika, 1/4 of yellow paprika, 70g of onion, 100ml of monocle
1. Rinse the beet brewed in boiling water, rinse it in cold water, remove the water, and cut to 2-3cm width.
2. Put a slice of lemon in a moxa paste.
3. Slice the paprika lengthwise and slice the onion thinly, soak it in cold water and subtract it.
4. Put all of the sliced ingredients in (2) and mix them with a flour.
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