멍게비빔밥
[재료] 멍게살 600g, 참기름3T, 쌀밥 800g, 초장, 상추 적당량, 배, 밤, 새싹, 양상추
1. 멍게살은 깨끗이 씻어 먹기 좋게 썬다.
2. 미나리는 4cm정도 길이로 썰고, 깻잎과 상추는 툭툭 썬다.
3. 그릇에 밥을 담고 멍게살, 양상추, 새싹, 상추, 밤을 먹기 좋게 얹는다.
4. 초장, 참기름, 들기름을 뿌려 낸다.
방송한 요리 멍게비빔밥 레시피를 참고하세요..
#####################################
Bamboo bibimbap
[Ingredients] Mushroom 600g, sesame oil 3T, rice 800g, herb, lettuce proper, pear, chestnut, sprout, lettuce
1. Rinse the skin and wash it well to eat.
2. Cut the parsley about 4cm long, sesame leaves and lettuce.
3. Put the rice in a bowl, lettuce, lettuce, sprouts, lettuce, chestnut, and put it on top.
4. Sprinkle herbs, sesame oil, and perilla oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.