쑥전
[재료] 쑥 250g, 밀가루 3T, 계란 3개, 마른고추 슬라이스, 식용유 적당량
1. 밀가루, 계란을 섞어 반죽을 만든다.
2. 반죽에 쑥을 넣고 고루 섞는다.
3. 달군 팬에 기름을 두르고, 반죽을 떠 얹은 뒤, 마른고추를 얹어 노릇하게 구워낸다.
방송한 요리 쑥전 레시피를 참고하세요..
#####################################
Warfare
[Materials] Mugwort 250g, flour 3T, 3 eggs, sliced dry pepper, edible oil suitable amount
1. Mix flour and eggs to make dough.
2. Put mugwort in dough and mix evenly.
3. Put the oil on the pan, place the dough on top, and then put the dried red pepper on top.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.