시금치무침
[재료] 시금치, 소금 약간, 다진 파2T, 다진 마늘 1T, 국간장1T, 참기름 1/2T, 통깨 약간
1. 시금치는 밑둥을 살짝 도려내고 굵은 것은 (+)자로 3-4등분 작은 것은 2등분 한다. 흐르는 물에 충분히 씻어 사이의 흙을 제거한다.
2. 끓는 물에 소금을 약간 넣고 1의 시금치를 넣어 30초간 삶은 후 건진다. 찬물에 헹군 후 물기를 꼭 짠다.
3. 볼에 (2)의 시금치와 다진 파, 다진 마늘, 국간장을 넣어 무친다.
4. 참기름과 통깨를 넣어 마무리 한다.
방송한 요리 시금치무침 레시피를 참고하세요..
#####################################
Spinach
[Ingredients] Spinach, salt, chopped 2T, chopped garlic 1T, soup soy sauce 1T, sesame oil 1 / 2T, sesame seeds
1. Spin out the bottom of the spinach, the thicker (+) 3-4 in the small portion of the second half. Rinse thoroughly in flowing water to remove soil.
2. Put some salt in boiling water, add 1 spinach, boil for 30 seconds, and drain. Rinse in cold water and squeeze the water.
3. Spinach (2) spinach, chopped green onion, chopped garlic, and soy sauce.
4. Finish with sesame oil and sesame seeds.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.