열무물김치국수
재료(2인 분량)
열무물김치 적당량, 동치미 냉면육수 500ml, 설탕시럽 1작은 술, 식초 1작은 술, 국수
조리법
1. 열무물김치 국물을 체에 걸러 500ml 만들고 여기에 냉면육수 500ml와 설탕시럽, 식초를 넣어 잘 저어 준다.
2. 국수는 끊는 물에 넣어 끓어오르면 찬물에 3회 정도 씻어주고 그릇에 담는다.
3. 국수위에 열무김치를 올리고 김칫국물을 부어준다.
TIP
김치가 익은 정도에 따라 식초를 가미하면 더욱 맛있게 먹을 수 있다.
방송한 요리 열무물김치국수 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Radish water Kimchi noodles
Materials (for 2 people)
Appropriate amount of radish water kimchi, Dongchimi cold noodle 500ml, 1 teaspoon of sugar syrup, 1 teaspoon of vinegar, noodles
recipe
1. Heat the water Kimchi broth is sifted into 500ml, add 500ml of cold noodle soup, sugar syrup, vinegar and stir well.
2. Noodles are boiled in boiling water, rinse cold water about 3 times and put in a bowl.
3. Raise Kimchi on top of the noodles and pour Kimchi juice.
TIP
Depending on the degree of ripe kimchi, add vinegar to eat more delicious.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.