다시마콩가루포
[재료] 다시마(손바닥 크기) 5장, 볶은 콩가루 4큰술, 생수 2큰술, 생수 2큰술, 잣 약간
1. 다시마는 젖은 거즈로 표면을 살짝 닦은 후 먹기 좋은 길이로 자른다.
2. 콩가루에 생수를 더해 섞은 후 다시마 위에 얄팍하게 펴 바르고 그 위에 잣을 한 개씩 붙인다.
3. 바람이 잘 불고 볕이 잘 드는 곳에서 반나절 정도 말린다.
방송한 요리 다시마콩가루포 레시피를 참고하세요..
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Kelp congee
[Ingredients] 5 kelp (palm size), 4 tablespoons of roasted soybean flour, 2 tablespoons of water, 2 tablespoons of water, pine nuts
1. Wipe gauze with wet gauze and cut to a good length.
2. Add the bottled water to the flour, mix it flatly on the kelp, and put one pine nuts on it.
3. It dries about half a day in a well-blowing sunny place.
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