미니 채소 피클
재료
미니당근300g 샬롯200g 미니오이250g
피클주스 재료
물4컵 설탕1컵 소금4 큰 술 피클향신료1큰술 월계수 잎1장, 매실 청1과1/2컵 현미식초2컵
만드는 법
1. 3가지 재료를 잘 씻어 손질하여 물기 없이 준비하여 소독한 병에 담아준다
2. 매실청과 현미식초를 제외하고 다 끓여준 다음 매실청과 현미식초 넣고 뜨거울 때 재료에 부워준다
3. 1-2일 보관 후 섭취한다
방송한 요리 미니 채소 피클 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Mini vegetable pickle
material
Mini carrot 300g Charlotte 200g Mini cucumber 250g
Pickle juice ingredients
Water 4 cups sugar 1 cup salt 4 large spices Pickles Spices 1 tablespoon 1 laurel leaf, 1 cup plum and 1/2 cup brown rice vinegar 2 cups
how to make
1. Rinse 3 ingredients carefully and prepare them without water and put them in disinfected bottles.
2. Boil all the ingredients except plum wine and brown rice vinegar, then add plum wine and brown rice vinegar and add to the ingredients when it is hot
3. Keep for 1-2 days after ingestion
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