새우 파스타
재료: 새우, 방울 토마토, 토마토소스, 화이트와인(소주), 소금, 파스타면
1. 기름에 마늘과 새우를 넣고 볶아준다
Tip. 비린내 제거를 위해 화이트 와인이나 소주를 넣어주세요
2. 방울 토마토와 토마토 소스를 넣고 볶아준다
3. 파스타 면을 삶을 때 짜다 싶을 정도의 소금물에 삶는다
4. 덜 삶아진 면을 소스에 넣고 버무린다
5. 취향에 맞게 소금으로 간을 한다
방송한 요리 새우 파스타 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Shrimp pasta
Ingredients: Shrimp, Tomato Sauce, Tomato Sauce, White Wine (Shochu), Salt, Pasta Noodles
1. Put garlic and shrimp in oil and fry them.
Type. Please put white wine or shochu to remove fishy smell.
2. Add tomatoes and tomato sauce and fry them.
3. Boil the pasta noodles in salt water to knit when you boil.
4. Add the less boiled side into the sauce.
5. Take salt to taste
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.