< 깻잎 맛기름&삼치구이 >
재료; 카놀라유 해바라기유 현미유 등 발연점이 높은 기름 5컵, 깻잎 10장, 마늘 5개, 생강 1/2톨
재료;삼치1마리, 깻잎 맛기름 5T, 간장 2T, 청주 2T, 맛술 2T, 소금 약간, 송송 썬 쪽파 5T
1. 냄비에 기름을 넣고 마늘 편을 살짝 튀긴다
2. 마늘이 갈색빛이 돌면 깨끗이 씻은 깻잎을 바삭하게 튀겨준다
3. 먹기 좋게 손질한 삼치를 깻잎 맛기름에 구운다
4. 간장, 청주, 맛술을 넣고 조리듯 구워 완성한다
방송한 요리 깻잎 맛기름&삼치구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
<Leaf flavor oil & Samchi grilled>
material; 5 cups of oil with high fume points such as canola oil sunflower oil, 10 sesame leaves, 5 garlic, 1/2 grated ginger
Ingredients: 1 crustacean, sesame leaf flavor oil 5T, soy sauce 2T, cheongju 2T, sweet potato 2T, salt slightly,
1. Put the oil in the pan and fry the garlic flakes.
2. Garlic fried crispy sesame leaves washed in brown light
3. Roasted salmon roe in sesame leaf oil
4. Add soy sauce, sake, and sake to cook and cook.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.