채김치
재료 : 작은 무와 큰 무, 마늘, 양파, 쪽파의 흰 부분, 고운 고춧가루와 김치용 고춧가루, 곤쟁이젓
1. 작은 무를 반으로 잘라 냄비에 물을 올려 소금을 조금 넣고 살짝 삶아낸다.
2. 삶은 무를 잘 식힌 다음 먹기 좋은 크기로 썰고 큰 무는 채 썬다.
3. 고춧가루에 곤쟁이젓과 삶은 무 물을 식힌 것을 넣고 양념을 만든다.
4. 양념과 함께 버무려 채 김치를 완성한다.
방송한 요리 채김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Kimchi
Ingredients: small radishes, large radishes, garlic, onions, white parts of side dishes, fine red pepper powder, red pepper powder for kimchi,
1. Cut the small radish in half, put water in the pot, put a little salt and boil it a little.
2. Boil the radish cool well, then cut to a good size to eat and slice the big bite.
3. Put red hot pepper paste and boiled water in cold water to make seasonings.
4. Completion of kimchi with seasoning.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.