산미나리 씨앗차 소스로 만든 오리고기 냉채
재료
훈제오리 1/2마리, 양파 1개, 치커리 한 줌, 빨강파프리카 1/2개, 노랑파프리카 1/2개, 당근 1/2개, 부추 한줌, 적채 2잎, 산미나리씨앗 20그램(2스푼정도)
겨자소스:식초 6큰술, 설탕 3큰술, 연겨자 1작은술, 간장 1큰술, 소금 약간
만드는 법
1. 산미나리씨앗티백을 물 1리터에 끓여서 훈제오리를 데쳐 식혀준다
2. 치커리, 부추는 한 입 크기로 자르고, 당근, 양파, 파프리카, 적채는 곱게 채썬다
3. 오리와 채소를 고루 섞어 담는다
4. 겨자소스를 잘 섞어 먹기 직전에 뿌려 낸다
방송한 요리 산미나리 씨앗차 소스로 만든 오리고기 냉채 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Duck meat made with mountain buttercup seed tea sauce
material
2 slices of smoked duck, 1 onion, 1 small chicory, 1/2 red paprika, 1/2 paprika yellow, 1/2 carrots, leek, Degree)
Mustard sauce: 6 tablespoons vinegar, 3 tablespoons sugar, 1 teaspoon mustard, 1 tablespoon soy sauce, salt
how to make
1. San minari seeds Boil the tea bag into 1 liter of water to cool the smoked duck.
2. Cut chicory and leek into one size, carrots, onions, paprika, and vegetables.
3. Mix duck and vegetables evenly.
4. Mix mustard sauce well before eating
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