양념꽃게 (게무젓)
재료 : 꽃게 2마리, 풋고추 1½개, 붉은고추 1½개, 양파 ½개, 통깨1큰술, 참기름¼작은술
간장: 멸치액젓1큰술, 간장2큰술, 맛술1큰술, 마늘2톨, 생강/2쪽, 대파⅕대, 물½컵
양념: 고운고춧가루4큰술, 물엿4큰술, 다진마늘1큰술, 설탕1큰술, 후추 조금, 소금 적당량
만들기
1 냄비에 물과 마늘, 생강 등 분량의 재료를 넣어서 자작하게 끓여서 식힌다.
2 꽃게는 솔로 문질러 씻은 다음 껍질을 분리하고 모래주머니, 아가미 제거 한 다음 4등분하고 1의 간장, 설탕을 넣어서 1시간 정도 재운다.
3 분량의 양념장을 만든 다음 꽃게에 넣어서 버무린다.
4 고추는 어슷하게 썰고, 양파는 굵게 채를 썬다.
5 4의 양념에 버무린 꽃게에 채소 넣고, 소금으로 간을 맞춘다.
방송한 요리 양념꽃게 (게무젓) 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Seasoned crab (crab stick)
Ingredients: 2 crabs, 1 ½ green pepper, 1 ½ red pepper, ½ ½ onion, 1 tsp sesame oil, ¼ teaspoon sesame oil
Soy sauce: 1 tablespoon of anchovies, 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon of garlic, 2 tablespoons of garlic, 2 tablespoons of ginger, 2 tablespoons of water, ½ cup of water
Seasoning: 4 tablespoons of red pepper powder, 4 tablespoons of syrup, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon sugar, a little pepper, salt appropriate amount
to make
1 Put a quantity of ingredients such as water, garlic, and ginger in a pot, boil it and boil it.
2 Wash the crab with a brush, then remove the skin, remove the sand bag, remove the gills, and then put it in 4 equal portions, add 1 soy sauce, sugar, and warm for 1 hour.
Make a 3 - minute sauce and put it in a crab.
4 Cut the red pepper in a slice and the onion in a thick slice.
We put greens in white crab which we poured into seasoning of 5 4, and we set liver with salt.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.