아마씨도미조개찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 1월 7일 방송한 요리 아마씨도미조개찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

아마씨도미조개찜

[재료] 도미 1kg 1마리, 바지락 500g, 양파 1개, 파프리카 빨강, 노랑 1개씩, 마늘 2통, 들기름 기호에 따라 적당량, 조개 삶은 물 400ml, 이태리파슬리, 바질, 민트, 화이트와인, 그린 올리브, 아마씨유, 볶은 아마씨 적당

1.냄비에 내장제거한 도미를 넣고 양파, 토마토는 8등분, 파프리카도 먹기 좋게 자른다.(구시형으로)

2. 냄비에 해감한 조개를 넣고 흰 포도주를 잘박하게 부은 후, 알루미늄포일을 덮어 익힌다.

3. 조개의 입이 벌어지면 육수는 따로 받아 체에 걸러둔다.

4. 냄비에 1의 도미, 양파, 토마토, 파프리카, 마늘을 넣고 180도정도의 오븐에서 7분정도 익힌다.

5 (없으면 소금,후추 뿌려서 약불에 익힌다)

6. 냄비에 조개 뿌려넣고 이태리파슬리, 바질, 민트 등등의 허브를 다져 아마씨유, 볶은 아마씨와 함께 뿌려 익힌 다음, 그릇에 담아 낸다.

방송한 요리 아마씨도미조개찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Flaxseed with sea bream

Ingredients: 1kg of sea bream, 500g of clams, 1 onion, 1 paprika red, 1 yellow, 2 garlic, perilla oil, suitable quantity, shellfish boiled water 400ml, Italian parsley, basil, mint, white wine, green olives, Flaxseed oil, roasted flaxseed

1. We put on the sea bream which we removed built in pan and cut onion and tomato well for eighth place, paprika good to eat.

2. Put a shellfish in a pot, pour the white wine well, cover it with aluminum foil.

3. When the mouth of the shell is opened, take the broth separately and filter it on the sieve.

4. Put 1 sea bream, onion, tomato, paprika and garlic in a pan and cook for 7 minutes in oven at 180 degrees.

5 (If you do not have salt, sprinkle pepper,

6. Sprinkle shells in a pot and sprinkle the herbs of Italian parsley, basil, mint and so on, sprinkle them with flaxseed oil and roasted flaxseed, and put them in a bowl.

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