호호 샐러드
재료: 샐러드채소( 로메인,적근대, 치커리,비타민) 단호박 ⅓개 각종 견과류
드레싱: 호박식초 4TS, 올리브오일60cc, 소금⅓st, 꿀 2TS, 홀그래인머스터드 1TS
1 단호박은 1.5~2cm의 큐브모양으로 썰어 찜기에 15분정도 찐다.
2 준비된 샐러드 채소는 한입 크기로 썰어 준비한다.
3 드레싱은 섞어 준비한다.
4 접시에 채소와 단호박을 담고 드레싱을 끼얹어 낸다.
방송한 요리 호호 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Seafood salad
Ingredients: Salad vegetables (romaine, ricin, chicory, vitamins) pumpkin ⅓ dog Various nuts
Dressing: pumpkin vinegar 4TS, olive oil 60cc, salt ⅓st, honey 2TS, Halloween mustard 1TS
1 Squash the squash in 1.5 ~ 2cm squash and steam it for 15 minutes in the steamer.
2 Prepared salad vegetables are sliced into bite sizes.
3 Prepare the dressing by mixing.
4 Put the vegetables and the squash on a plate and put dressing.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.