닭고기가지파프리카볶음
[재료] 닭다리 1장(250g), 붉은 파프리카 1개, 양파 작은 것 1개
A: 식용유 2T, 남프라 1T, 굴소스 1T, 맛간장 2T, 설탕 1t, 바질 2-3개, 계란 2개, 소금, 후추 약간
밥 2공기, 채소(어린잎, 민트, 향채소 각각), 쌈장, 라임, 생강 간 것, 가지, 백오이, 샐러리
1. 닭고기는 지방, 껍질을 떼고 한입크기로 썬다. 파프리카는 반 갈라 씨를 빼고 1.5-2cm길이로 썬다. 가지도 반 갈라 1.5cm두께로 어슷썰어 소금물에 살짝 절여두었다가 건져 물기를 꼭 짠다. 양파는 반 갈라 1.5cm두께로 슬라이스하고, 마늘은 툭 때려 다진다.
2. A는 섞어 둔다.
3. 팬에 식용유, 양파, 파프리카, 가지를 볶아 둔다.
4. 기름이 부족할 경우 더 넣고 마늘을 넣어 볶다가 향이 나면 닭고기를 넣어 볶는다.
5. 볶아 둔 양파, 파프리카, 가지를 넣고 A 섞은 것을 넣는다.
6. 바질은 손으로 찢어 넣고 불 끈다.
7. 계란은 써니 사이드업으로 구워 소금, 후추로 간 한다.
8. 볶은 재료를 그릇에 담고, 작은 그릇에 밥,계란을 얹는다.
9. 민트잎, 바질, 향채, 샐러드 채소를 놓는다.
10. 라임을 1/2잘라서 위에 다진 생강을 얹고 오이, 샐러리는 4-5cm길이로 썰어 놓는다.
방송한 요리 닭고기가지파프리카볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Stir fried chicken paprika
[Ingredients] One chicken leg (250g), one red paprika, one small onion
A: Edible oil 2T, Nam Pra 1T, Oyster sauce 1T, Taste soy sauce 2T, Sugar 1t, 2-3 basil, 2 eggs, Salt, Pepper
Rice 2 air, vegetables (young leaves, mint, incense), sesame seeds, lime, ginger root, eggplant, white cucumber, celery
1. Remove the fat and skin from chicken and cut into bite size. The paprika is cut into 1.5-2cm length except the bangalas. Slice the eggplant into a 1.5cm thick eggplant and cut it in salt water. Squeeze the juice. The onion slices half a gallon and 1.5cm thick, and garlic slices.
2. Mix A.
3. Fry the cooking oil, onion, paprika and eggplant into the pan.
4. If you do not have enough oil, add more garlic and put it in the fry.
5. Add roasted onion, paprika, eggplant and mix A.
6. Basil is torn by hand and lighted.
7. Bake egg in sunny side up to salt and pepper.
8. Put the roasted ingredients in a bowl, put rice and eggs in a small bowl.
9. Place mint leaves, basil, herbs and salad vegetables.
10. Cut the lime 1/2 and put the chopped ginger on it. Cut the cucumber and celery into 4-5cm length.
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