청국장김치두부
[재료] 김치 400g, 두부 2모, 부추 1/2단, 쇠고기 로스육 300g
다시육수 1C, 간장 1 1/2T, 설탕 1 1/2T
고운 깨 적당량, 다진마늘 1T, 파 1대, 된장 또는 청국장 2T
1. 두부는 종이타월로 물기를 닦아내고 6등분 한다. 부추는 5cm길이로 자르고 고기는 한입크기로 자른다. 배추김치도 먹기 좋은 사이즈로 자르고, 냄비에 참기름 두르고 김치 넣고 가볍게 볶다가 육수를 부어 뚜껑을 덮고 5분정도 끓인다.
2. 바글바글 끓으면 쇠고기, 두부를 넣고 다시 5분정도 끓인다.
3. 부추 넣고 살짝 끓인 다음, 그릇에 담아낸다.
방송한 요리 청국장김치두부 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Cheonggukjang kimchi tofu
[Ingredients] Kimchi 400g, 2 tofu, leek 1/2, beef loin 300g
1C of soy sauce, 1 / 2T of soy sauce, 1 / 2T of sugar
Fine sesame seeds, chopped garlic 1T, par 1, miso or chonggukjang 2T
1. Tofu wipe off the water with a paper towel and divide into 6 equal parts. Leek cuts 5cm long and cuts meat into bite size. Cut the cabbage kimchi in a good size to eat, put the sesame oil in the pan, put the kimchi, lightly fry, pour the broth, cover the lid and boil for about 5 minutes.
2. Add boiled beef, tofu and boil for about 5 minutes.
3. Incubate and boil slightly, then put in a bowl.
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