파둥지 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2015년 11월 20일 방송한 요리 파둥지 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

파둥지 샐러드

재료 : 대파 튀김가루, 두부, 어린잎, 얼음물

(소스) 다진 파, 식초 3큰술, 설탕 3큰술, 간장 2큰술, 참기름 2큰술, 매실액 1큰술, 파인애플 다진 것

1. 대파를 가래떡만 한 크기로 준비해서 파를 채칼로 최대한 길게 썬다.

2. 얼음 동동 띄운 찬물에 20분가량 파채를 담가 진액이 빼고 고슬고슬하게 한 후, 소쿠리에 받쳐 물기를 뺀다.

3. 튀김가루와 물을 물2 : 튀김가루 1 비율로 섞어 반죽을 만든다.

4. 콩기름을 넣어 달군 팬에 튀김옷을 입힌 파채를 넣어 튀긴 후 식혀둔다.

5. 튀긴 파채를 새 둥지 모양으로 접시에 담는다. 파채 양을 넉넉하게 해서 둥지 모양으로 굵직하게 만든다.

6. 식초 3큰술, 설탕 3큰술, 간장 2큰술, 참기름 2큰술, 매실액 1큰술, 파인애플 다진 것 1큰술, 다진 파를 넣어 소스를 만든다

7. 멜론 볼로 두부를 판다 (동그란 아이스크림 모양으로) 10알 정도 만들어 파 튀김위에 올린다.

8. 어린잎과 파 뿌리를 올리고 검은 깨를 뿌려 완성한다.

방송한 요리 파둥지 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Salted noodle salad

Ingredients: Deep-fried flour, Tofu, Young leaves, Ice water

(Sauce) Chopped green onion, 3 tablespoons vinegar, 3 tablespoons sugar, 2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons sesame oil, 1 tablespoon plum, pineapple chopped

1. Prepare a large size grilled crust, and slice the grill as long as possible.

2. Immerse the ice in the cold water for about 20 minutes, remove the juice and make it go crazy.

3. Make a batter by mixing the frying powder and water in a ratio of water 2: frying powder 1.

4. Put soybean oil in pan, put fried rice wrapped in pan, fry and cool.

5. Put the fried wagashi in a bird nest shape. It makes plenty of pajamas and makes it big in nest shape.

6. Add 3 tablespoons of vinegar, 3 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of soy sauce, 2 tablespoons of sesame oil, 1 tablespoon of plum juice, 1 tablespoon of pineapple chopped, minced pork to make sauce

7. Sell the tofu with a melon ball (round ice-cream) and make it about 10 eggs.

8. Raise the young leaves and roots and finish with black sesame seeds.

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