구기자 토마토 닭다리조림
[재료]
올리브유 3T, 다진 마늘 3T, 양파다짐 1/2개분, 껍질벗긴 토마토 또는 토마토 캔 5C분량, 소금 1/4t, 후추 약간, 구기자 우린 물 2C, 고운 고춧가루 1T
만들어 둔 토마토 소스 3C, 닭다리살 4-6개(껍질, 지방 제거한 것), 소금, 후추 적당, 청피망 2개, 홍피망 2개,
구기자분말 3T, 구기자 우린 물 3C, 채썬 슬라이스햄 200g
[과정]
1. 달군 냄비에 올리브유를 두르고 다진마늘을 넣어 볶다가 양파다짐, 삶은 토마토, 소금, 후추, 구기자 우린 물, 고운고춧가루 넣어 2/3의 양으로 줄어들도록 끓인다. (소스)
2. 닭다리살은 소금, 후추로 간해서 돌돌 말아 기름두른 팬에 한 번 익혀 둔다.
3. 양파도 굵직하게 채썰어 하얗게 볶아 둔다.
4. 청피망 홍피망은 꼭지와 씨는 제거하고 큼직하게 길이로 4-5등분 한다.
5. 냄비에 구운 양파, 구운 닭다리살, 썰어 둔 피망, 만들어 둔 토마토 소스, 구기자 물, 구기자 분말, 채썬 햄 넣어 15분정도 조린다.
방송한 요리 구기자 토마토 닭다리조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed Kjigami tomato chicken breast
[material]
Olive oil 3T, chopped garlic 3T, 1/2 clove of onion, 5C of peeled tomato or tomato cans, 1 / 4t of salt, some pepper, water of Gugija 2C, red pepper powder 1T
Tomato sauce 3C made, 4 ~ 6 pieces (skin removed, fat removed), salt, pepper suit, 2 blue peppers, 2 red peppers,
Gugija Powder 3T, Gugija We water 3C, Chan sliced ham 200g
[process]
1. Put olive oil in a pan, add chopped garlic and fry. Boil onions, boiled tomatoes, salt, pepper, garlic, water and chili powder. (sauce)
2. Chicken flesh is seasoned with salt and pepper, and rolled on a pan with oil.
3. Chop the onion in large pieces and fry them in white.
4. Blue pepper bell pepper Remove the nipples and seeds and divide them into four to five lengths.
5. Put the onion, roast chicken, sliced bell pepper, tomato sauce, gugija water, gugija powder, chaesseong ham in the pot for about 15 minutes.
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