닭고기 대파 꼬치구이
재료 : 닭다리 살 정육 400g, 대파 5대, 꼬치 6대 양념장, 간장 5큰 술, 맛술 3큰 술, 설탕 2큰 술, 올리고당 2큰 술, 납작 썬 생강 1큰 술, 후추
만드는 법 :
1.닭고기에 생강즙, 소주, 후추를 약간 넣어 버무린다
2.파의 흰 부분과 닭고기를 꼬치에 꽂는다
3.달군 팬에 기름을 두른 뒤 꼬치를 노릇하게 굽는다
4.팬에 간장, 술, 설탕, 올리고당, 생강을 넣고 끓여준다
5.만든 양념장에 구워놨던 꼬치를 조린다.
방송한 요리 닭고기 대파 꼬치구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Grilled chicken meatballs with skewers
Ingredients: chicken meat 400g, 5 large pieces, 6 skewer sauce, 5 large soy sauce, 3 large sake, 2 large sugar, 2 oligosaccharides, 1 large sardine ginger,
how to make :
1. Add some ginger juice, shochu, and black pepper to the chicken.
2. Put white meat and chicken on a skewer
3. Put oil on the pan and bake it in a skewer
4. Boil soy sauce, liquor, sugar, oligosaccharide, and ginger in a pan.
5. Cook the skewers you baked in the sauce made.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.