매콤 코다리찜
재료 : 코다리 8마리 무1개 배추김치1/2포기 양파2개 대파3대 청양고추4개 붉은고추4개
생강조청양념 : 생강조청4큰술 간장6큰술 고운 고춧가루4큰술 된장1큰술 청주3큰술 다진 마늘2큰술 후춧가루 약간 쌀뜨물3컵
큼직하게 썬 무를 냄비에 깔고 씻은 김치, 코다리, 양파, 대파를 올린다.
진간장 10큰술, 고춧가루 8큰술, 된장, 청주, 다진 마늘, 조청 한큰술씩 넣어 양념을 완성한다
완성된 조청 양념과, 쌀뜨물을 넣고 뚜껑을 덮은 후 한소끔 끓여 완성한다
방송한 요리 매콤 코다리찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed steamed corn steak
Ingredients: 8 grains of radish 1 Chinese cabbage Kimchi 1/2 Onion 2 Onion 3 Daedong 3 Cheongyang Red pepper 4 Red pepper 4
Ginger Juncheon Seasoning: 4 tablespoons of ginger juice 6 tablespoons of soy sauce red pepper powder 4 tablespoons miso 1 tablespoon sake 3 tablespoons minced garlic 2 tablespoons pepper slightly rice 3 cups
Put a large amount of sun-dried radish in a pot and put on washed kimchi, a scallop, onion, and a green onion.
10 tablespoons of soy sauce, 8 tablespoons of red pepper powder, miso, sake, chopped garlic, and seasoning.
Completely squeeze the seasoning and rice, cover the lid, and boil it all at once.
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