참외껍질 냉채
<재료> 말린 참외껍질 50g, 양상추 1/3통, 게맛살 80g, 무순 약간, 연겨자 2T, 설탕 1T, 식초 3T, 생수 1T, 소금 1/2T
<만드는 법>
1. 말린 참외껍질을 썰어 준비한다.
2. 게맛살은 결대로 찢어준다.
3. 양상추는 먹기 좋은 크기로 썰어준다.
4. 연 겨자와 식초를 넣어 잘 풀어주고 설탕, 소금으로 간해준 뒤 물을 넣어준다.
5. 양상추를 깔고 위에 게맛살, 무순, 참외껍질을 올려준다.
6. 냉채소스와 곁들인다.
방송한 요리 참외껍질 냉채 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Melon shell cold
<Materials> Dried melon bark 50g, lettuce 1/3, crab meat 80g, uncooked beef, mustard 2T, sugar 1T, vinegar 3T, bottled water 1T, salt 1 / 2T
<How to make>
1. Prepare the dried melon bark.
2. The crab is torn as a result.
3. Chop the lettuce in a good size.
4. Pour the mustard and vinegar into the bowl and let go of sugar and salt.
5. Lay the lettuce on top and put crab meat, mushrooms, melon shells on top.
6. Served with cold sauce.
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