참외 살사
[재료] 멜론 작은것 1개, 참외 1/2개, 양파 빨간것 1/2개, 소금, 후추 약간, 라임즙 1개, 민트잎 3-4장 다진것, 올리브오일 1-2T
1. 메론, 참외는 씨를제거하고 깍뚝썰기하고 양파도 같은크기로 자른다.
2. 소금, 후추로 간한다.
3. 올리브오일을 넣어 잘 섞는다.
4. 민트잎, 라임즙 넣고 마무리한 뒤, 나쵸와 곁들여 낸다. 취향에따라 매운고추를 다져넣는다.
방송한 요리 참외 살사 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Melon salsa
[Ingredients] 1 small melon, 1/2 melon, 1/2 onion red, salt, pepper some, lime juice, mint leaves 3-4 chopped, olive oil 1-2T
1. Melon and melon remove seeds, chop them and cut onions in the same size.
2. Go to salt and pepper.
3. Add olive oil and mix well.
4. After finishing with mint leaf and lime juice, we serve with nacho. Add hot pepper to taste.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.