참외 가지 찐닭고기
[재료] 참외 1개, 가지 1개, 닭가슴살 2장, 토마토 2개, 바질잎 5장, 백포도주 2/3컵, 크레숑 5대
소금, 올리브오일, 후추
1. 닭고기는 소금 1t, 후추 뿌려둔다. 참외는 껍질 벗기고 씨 털어낸 다음 1cm각으로 썰어두고 가지도 껍질벗겨 1cm각으로 썰어둔다.
2. 토마토도 작은각으로 썰어두고 바질잎은 툭툭다진다.
3. (1)의 닭고기를 껍질부분이 아래로 가도록 편수냄비에 담고 백포도주 넣어 강불에서 뚜껑을 덮고 6-8분정도 찌듯이 굽는다. 차게 식혀둔다.
4. 별도의 냄비에 올리브오일2T넣고 가지 넣고 소금, 후추 넣고 볶는다. 가지가 부드럽게 익으면 불 끄고 참외, 토마토, 바질 넣는다.
5. 닭고기를 그릇에 담고 냄비에 남은 즙을 고기위에 끼얹는다. 참외, 가지 등을 위에 얹고 크레숑으로 장식한다.
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Melon roasted chicken
[Ingredients] 1 melon, 1 eggplant, 2 chicken breasts, 2 tomatoes, 5 basil leaves, 2/3 cup of white wine, 5 crepes
Salt, olive oil, pepper
1. Chicken meat 1t salt, pepper sprinkle. Peel off the melon and shake it off. Cut it into 1cm square, peel off the branches and cut into 1cm square.
2. Cut tomatoes in small angles, and basil leaves are toughened.
3. Put the chicken of (1) in a numbered pot so that the shell part goes down, put the white wine in the pot, cover it for 6 to 8 minutes and bake it. Let it cool down.
4. Put 2T of olive oil in a separate pot, add the salt, pepper and fry. When the branches ripen softly, turn off the lights and put melon, tomatoes and basil.
5. Place the chicken in a bowl and put the juice left in the pan over the meat. Melon, eggplant etc. on top and decorate with crunch.
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