비폴렌 백설기
재료
멥쌀가루 400g, 비폴렌, 녹차가루 3티, 꿀, 설탕5티, 비폴렌
만드는 법
1. 습식멥쌀가루와 녹차가루를 넣고 잘 섞어준다
2. 채에 넣고 곱게 내려준다
3. 떡 틀을 올리고, 가루를 1/2를 넣은 후, 꿀과 비폴렌을 올리고 나머지 가루를 넣고 쪄낸다
4. 기호에 맞게 계피가루, 슈가파우더를 뿌려준다
방송한 요리 비폴렌 백설기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Bipolar
material
Rice flour 400g, bee pollen, tea powder 3 tee, honey, sugar 5 tee, bee pollen
how to make
1. Wet rice powder and green tea powder and mix well
2. Put it in a bowl and finely
3. Raise the mold frame, put 1/2 of the powder, raise the honey and bipolen, put the remaining powder and steam it
4. Sprinkle cinnamon powder and sugar powder according to your preference
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.