쥬키니호박연두부샐러드
[재료] 쥬키니 호박(작은 것)2개, 연두부 1모, 가지 4개, 빨강파프리카 주황파프리카 각 1개씩, 어린잎, 양상추, 깻잎 적당량, 파 채 적당량
[양념장] 간장 3T, 다진 마늘 1/4t, 통깨 간 것 3T, 참기름 2T, 맛술 1T, 파 흰부분 다짐 4T, 고춧가루 2T, 식초, 매실청
1. 연두부는 먹기 좋은 크기로 자른다.
2. 가지는 5-6cm길이로 잘라 6등분 한 다음 연한 소금물에 살짝 절여 마른 행주로 물기를 대강 거둔 뒤 170의 기름에 노릇하게 튀겨둔다.
3. 주키니 호박은 0.2cm두께로 채 썰어 끓는 물에 소금을 살짝 넣고 데친 다음 재빨리 얼음물에 식혀 물기를 꼭 짜 둔다.
4. 파프리카는 씨를 제거하고 곱게 채 썰고, 깻잎도 곱게 채 썰어 둔다.
5. 볼에 분량의 양념장 재료를 넣고 섞는다.
6. 깊이 있는 그릇에 어린잎, 양상추를 깔고 두부, 가지, 호박, 파프리카, 깻잎 채를 접시에 담고 양념장을 골고루 끼얹어 섞어 먹는다
방송한 요리 쥬키니호박연두부샐러드 레시피를 참고하세요..
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MBC A pleasant day February 2, 2015 A brief introduction to the recipe of recipes (cooked recipes) of the dishes cooked with juicy zucchini.
Chukinji pumpkin soybeans salad
[Ingredients] Two pieces of jujube pumpkin (small ones), one head of head, four branches, red paprika orange paprika one each, young leaf, lettuce, sesame leaf,
[Marinade] 3T of soy sauce, 1 / 4t of chopped garlic, 3T of sesame seeds, 2T of sesame oil, 1T of garlic, 4T of garlic powder, 2T of red pepper powder, 2T of vinegar,
1. Cut the soybeans to a good size.
2. Cut the slices into 5-6cm lengths, divide them into 6, divide them in a little salt water, spread them in a dry cloth, and fry them in 170 oil.
3. Slice the zucchini squash into 0.2 cm thick slices, boil the salt in a little water, boil it, boil it quickly, cool it in ice water and squeeze the juice.
4. Remove the paprika seeds and slice it finely, and slice the leaves well.
5. Add a small amount of seasoning ingredients to the bowl and mix.
6. Put a young leaf and lettuce in a deep bowl and put the tofu, eggplant, zucchini, paprika and sesame leaves on a plate, and mix the sauce well evenly.
Please refer to the recipe of the dishes cooked in a jukini amber ostrich salad.
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