브로콜리새우파스타
[재료] 펜네 120g, 물 3L, 새우 8마리(150g), 브로콜리 큰 것 1개(200g), 으깬 마늘 2개분, 그라나빠다노 치즈 가루 2T, 파마산 통치즈, 올리브오일 2T, 화이트와인 2T, 소금, 후추 적당량
1. 냄비에 물 3L와 소금 2T를 넣고 물이 끓으면 펜네를 넣고 삶아낸다.(삶은 물은 버리지 말고 둔다.)
2. 브로콜리는 3분정도 끓는 소금물에 데쳐낸다.
3. 프라이팬에 올리브오일을 넣고 마늘을 넣어 센 불에서 볶는다.
4. 마늘 향이 나면 불을 살짝 줄이고, 새우를 넣어 볶는다.
5. 새우가 하얗게 익어 가면 백포도주를 넣고 펜네 삶은 물을 약 1/2C정도 넣어 끓어오르면 치즈가루를 넣고 다시 1분정도 끓여 소금, 후추 간해서 마무리한다.
방송한 요리 브로콜리새우파스타 레시피를 참고하세요..
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MBC pleasant day February 2, 2015 broadcast We introduce broccoli prawn pasta recipe (recipe) briefly.
Broccoli shrimp pasta
Ingredients: Penne 120g, water 3L, shrimp 8g (150g), broccoli 1g (200g), crushed garlic 2g, Granapado cheese powder 2T, parmesan cheese, olive oil 2T, white wine 2T, salt , Pepper proper amount
1. Add 3L of water and 2T of salt to the pot. When the water boils, add the penne and boil it. (Do not throw away the boiled water.)
2. Broccoli is boiled in salt water for about 3 minutes.
3. Put olive oil in frying pan and add garlic and fry in hot water.
4. If garlic flavor comes out, lightly reduce the fire, put shrimp and fry.
5. When the shrimp is cooked in white, add white wine, boil the penny and add about 1 / 2C of water. If it boils, add cheese powder and boil again for 1 minute to finish with salt and pepper.
Please refer to the broadcast broccoli shrimp pasta recipe.
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