< 동래파적 >
재료: 쪽파 30대, 잔새우 살 200g, 밀가루 1컵, 메밀가루 1/2컵, 녹말가루 2T, 다시마 우린 물 1컵, 소금 약간,
실고추·통깨 약간씩, 달걀 3개, 대나무 꼬치 3-4개, 쌀뜨물 약간
1. 손질한 쪽파를 대나무 꼬치에 10개 정도 씩 꿴 후 밀가루를 묻힌다
2. 메밀가루 1/2컵, 밀가루 1컵, 녹말가루 2T에 걸쭉해질 때까지 물을 넣고 반죽을 만든다
3. 미리 만들어 놓은 쪽파에 반죽을 입힌다
4. 기름 두른 팬에 쪽파 꼬치를 올려 새우 살 200g, 깨, 실고추 약간씩, 달걀 1개를 올려 부친다
방송한 요리 동래파적 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Dongnae wave>
Ingredients: 30 onions, 200 g of grapefruit, 1 cup of flour, 1/2 cup of buckwheat flour, 2 t of starch powder, 1 cup of kelp water,
Sashimi and sesame seeds slightly, 3 eggs, 3-4 bamboo skewers, a little rice
1. Remove about 10 pieces of trimmed bamboo skewers and add flour.
2. Add 1/2 cup buckwheat flour, 1 cup flour, 2 t of starch powder, and add water to make dough
3. Dough is put on the prefabricated side.
4. I put a skewer of leek on an oiled pan, and I put up 200g of shrimp, sesame, a little lollipop, and one egg.
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