녹두전
[재료]
녹두, 찹쌀가루, 간 돼지고기, 간장, 설탕, 후추, 통깨 간 것, 참기름, 다진 파, 대파,
데친 고사리, 도라지, 숙주, 식용유 적당량
[과정]
1. 녹두는 잘 씻어 물을 자작이 붓고 하룻밤 불린다.
2. 숙주나물, 고사리, 도라지는 끓는물에 데쳐 물기 짜서 준비하고, 대파는 길쭉하고 얇게 어슷썬다.
3. 여기에 돼지고기, 설탕, 후추(넉넉히), 통깨 간 것, 참기름, 다진 파를 넉넉히 넣어 버무린다.
4. 불린 녹두와 같은 양의 물을 넣고 믹서에 간다.
5. 간 녹두의 20%양의 찹쌀가루를 넣고 반죽한다.
6. 달군 팬에 식용유를 넉넉히 두르고 녹두 반죽을 떠 넣는다. 위에 돼지고기 반죽을 적당량 올리고 다시 녹두 반죽을 올려 덮는다.
7. 양면을 노릇하게 지져낸다.
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MBC Pleasant day March 7, 2016 Broadcast We introduce briefly mildew recipe (recipe, making, making method).
Mungojeon
[material]
Mung bean, glutinous rice flour, liver pork, soy sauce, sugar, pepper, sesame seeds, sesame oil, chopped green onions,
Fried bracken, bellflower, host, edible oil Appropriate amount
[process]
1. The mung bean is washed well and the water is poured and it is called one night.
2. Prepare the host herbs, bracken, and bellflower in boiling water and squeeze them. Slice the green onions long and slice thinly.
3. Here, pork, sugar, pepper (plenty of), sesame, sesame oil, chopped wave is filled with plenty of.
4. Put the same amount of water as mung bean and go to the mixer.
5. Put 20% glutinous rice powder in the liver and knead.
6. Fill the pan with plenty of cooking oil and pour the mung bean paste. Put an adequate amount of pork dough on top of the mung bean dough is covered up.
7. Saves both sides.
Please refer to the recipe for cooked rice noodle (recipe, how to make, how to make).
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