수박 참외 물김치
재료 : 수박 1/2통(600g), 참외 5개(개당 300g), 알배추 250g, 미나리 100g, 쪽파 10대, 붉은 고추 2개, 청양 고추 2개, 룩은 소금 2큰술
김치 양념장 : 밀가루죽 2컵, 생수 5컵, 고춧가루 1/2컵, 까나리액젓 3큰술, 새우젓 국물 3큰술, 다진 마늘 1큰술, 다진 생강 약간, 소금 3큰술
1. 베보자기에 짠 수박즙에 양념재료를 넣어 간을 맞춘다.
2. 알배추와 수박의 흰 과육, 미나리, 쪽파, 고추를 넣고 반나절 숙성한다.
방송한 요리 수박 참외 물김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Watermelon melon water kimchi
Ingredients: 1/2 cup of watermelon (600g), 5 melons (300g per piece), 250g of Chinese cabbage, 100g of buttercups, 10pcs of red pepper, 2 red peppers, 2 red peppers and 2 tablespoons of salt
Kimchi sauce: 2 cups of flour porridge, 5 cups of water, 1/2 cup of red pepper powder, 3 tablespoons of black tea, 3 tablespoons of shrimp sauce, 1 tablespoon chopped garlic, a little chopped ginger, 3 tablespoons salt
1. Put the seasoning ingredients in the juice of watermelon salted in bebo and adjust the liver.
2. Add white cabbage and watermelon white flesh, buttercups, fenugreek and red pepper and mature for half a day.
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