강순의 김치명인의 배추김치 만드는 법
1. 풀국 3컵 반 (콩물+고구마가루+찹쌀가루)
2. 진젓, 새우젓, 액젓, 인공감미료, 멸치가루 섞기
3. 마늘 : 생강 = 10:1 비율로 함께 다져서 넣기
4. 고추씨 한 컵 넣기
5. 태양초 고춧가루 넣어 섞기
6. 무는 채 썰고 갓, 쪽파는 먹기 좋은 크기로 썰기
7. 절임무치, 갓, 쪽파는 양념에 섞기
8. 배춧잎에 김칫소 바르기
9. 배춧잎을 반 접은 뒤 겉잎으로 둘러싸기
방송한 요리 강순의 김치명인의 배추김치 만드는 법 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
How to make Kimchi
1. 3 cups of full course (beans + sweet potato flour + glutinous rice flour)
2. Mix the sauce, shrimp, sauce, artificial sweeteners and anchovy powder
3. Garlic: Together with ginger = 10: 1 ratio
4. Put a cup of red pepper
5. Putting red pepper powder in the sun
6. Cut into small pieces and cut into small pieces.
7. Pickles, pickles, gherkins, safflower, mix in seasoning
8. Applying Kimchi to cabbage leaves
9. After folding the cabbage leaf and wrapping it with the outer leaves
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.