고추장찌개
돼지고기 목살 : 60g(소금 약간, 물 1/2C), 양파 1/2개. 멸치 5마리, 애호박 1/2개 두부 1/2모, 고운고추가루 1 1/2T, 집간장 1t, 고추장 30g + 다진마늘 1t + 들기름 1T
깻잎. 청홍고추 대파 : 약간씩
(1) 뚝배기에 찬물과 돼지고기를 넣어 끓으면 물을 따라 버린다.
(2) 뚝배기 안에 고기, 양파, 멸치, 애호박, 두부, 고춧가루, 집간장을 넣고 약 10분 끓인다.
(2)에 나머지 양념을 넣고 풀어지면 야채를 넣어 숨이 죽으면 상에 낸다.
방송한 요리 고추장찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Hot pepper paste
Pork meat: 60g (a little salt, 1 / 2C water), 1/2 onions. 5 anchovies, 1/2 zucchini 1/2 curd, chili powder 1 1 / 2T, house soy sauce 1 t, kochujang 30 g + chopped garlic 1 t + perilla 1 t
Sesame. Cheong Hong Guk Dae: slightly
(1) Put cold water and pork in a pot, boil it, and throw it away along the water.
(2) Put the meat, onion, anchovy, zucchini, tofu, red pepper powder, and house soy sauce in a pot and simmer for about 10 minutes.
Put the remaining sauce in (2) and put it on top when you breathe.
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